Clumeo

Ny Podcast: Clumeo – Dit klubhus i skyen

Klubkommunikation.dk var den 19. april 2018 på besøg hos Clumeo og Roy Lemminger til en snak om alt-i-ét værktøjet, Clumeo. Det er blevet til en 14 minutters spændende Podcast-episode i vores serie om klubsystemer.

Hør Podcast episoden her

Podcast Clumeo

Baggrunds info

Clumeo er alt-i-ét værktøj for klubber- og foreninger som er tilgængelig på både app og web. De er gratis, og er på er markedet med en komplet og simpel platform for alle typer klubber, foreninger og fællesskaber uanset størrelse og retning. Ønsker man at betale gennem Clumeo, har de en simpel prismodel med kun 3% i serviceomkostning, og som dækker alle funktioner og udgifter.

Clumeo håndterer betalinger, kommunikation, organisering og tilmelding samt alt det ind imellem. Deres hovedfokus er at få ryddet op i klubbers udfordringer med bankoverførsler og kontante betalinger, SMS og E-mail kæder samt regneark, og give alle ansvarlige og medlemmer et redskab der er med til at frigive ressourcer og tid.

Deres mål er at skabe sunde og vedvarende fællesskaber for alle med et motto; Clumeo er dit, mit og alles klubhus i skyen.”

Links 

Få nyhedsbrev fra Klubkommunikation.dk med artikler, tips og tricks omkring kommunikation i din idrætsklub eller sociale forening.
Tilmelding til nyhedsbrev her

Måske har du fået lyst til at kigge lidt nærmere artiklens emne.
Clumeo

Andre blogindlæg med Podcast
Læs blogindlæg om brugervenligt hjemmesidesystem fra DBU
Læs blogindlæg om målrettet mangel på målrettethed
Læs blogindlæg om Foreningslederakademi
Læs blogindlæg om Frivillig Fredag på Rødovregård

Læs blogindlæg om fællesskaber og arbejdet med events her
Læs blogindlæg om unge og frivillighed her

Læs blogindlæg om DBU Sjælland og Frivillig uge 39 her
Læs blogindlæg om Klub Frivillig her

En tanke om “Ny Podcast: Clumeo – Dit klubhus i skyen”

 1. 3% af betalingen.. Ok, her er et eksempel
  1000,- i kontingent i svømmeklubben, pris for medlemmet 1003,-
  Clumeo tjener 3,-
  Der er 1000 medlemmer altså tjener Clumeo 3000,- om året på den klub.
  Der er 8 medarbejdere ved Clumeo de får sikkert 30.000,- om måneden i snit hver. Det er 240.000,- i lønudgifter pr. måned hvilket er 2,9 millioner om året.
  For at gå i noget der bare ligner 0, skal de have 1000 klubber af 1000 medlemmer hvor hvert medlemmer betaler minimum 1000,- om året.
  Så spørger jeg bare, er det realistiskt? Jeg har slet ikke regnet udgifter til servere og husleje etc. med. Og slet ikke det faktum at Clumeo jo skal afregne bagud for transaktionerne foretaget. Måske et medlem kun betaler 3% og så er alt dækket, men Clumeo har jo en udgift på minimum. 0,70% af den transaktion. Det er altså mere realistisk at tale om at de tjener 2% på de 1000,- fra eksemplet, altså 2,-…

  Er jeg som klub formand sikker på at det er et system jeg kan regne med fremover?
  Vil jeg kunne forvente at de er her om 2 år?
  Eller kan jeg forvente at de enten lukker eller begynder at tage en fast pris + transaktioner?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *